Aavameri

Kesäilta kajakissa, Turku

[ Opastettu melontaretki | 3,5 tuntia | Turku | Joka perjantai ]

Tätä hienompaa tapaa kokea Turun lähisaaristoa ei ole! Joka kesäperjantai järjestämme noin 3,5 tunnin merimelontaretkeä lähtöpaikkana Saaronniemi Turun Ruissalossa. Retken aikana opit merimelonnasta hauskan ja rennon iltapäivän aikana, ja pääset kokemaan kaunista saaristoaluetta kokeneen merimelontaoppaan seurassa. 3 tuntia ja 30 minuuttia EASYActivity placeTurku, Finland

Tätä hienompaa tapaa kokea Turun lähisaaristoa ei ole! Joka perjantai kesäkuun toisesta viikosta elokuun loppuun järjestämme noin 3,5 tunnin merimelontaretkeä lähtöpaikkana Saaronniemi, Turun Ruissalo, alkaen kello 17. 

Hauskan ja rennon iltapäivän aikana opit merimelonnasta ja pääset kokemaan kaunista saaristoaluetta kokeneen merimelontaoppaan seurassa.

Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, ainoastaan halu nauttia hienossa saaristossa.

Suhteutamme matkaa ja vauhtia sään ja osallistujien mukaan niin että kaikki saavat hienon kokemuksen. Retki sopii aikuisille ja yli 8-vuotiaille lapsille. 8-12 -vuotiaille lapsille varaamme paikkaa kaksikkokajakissa, sitä vanhemmat viihtyvät yleensä paremmin ja pärjäävät hyvin omassa kajakissa.

Kaikki melontavarusteet (kajakki, mela, aukkopeitte ja melontaliivi) sekä opas kuuluvat hintaan. Paikkaa varanneille lähetetään tarkempi info paikasta, varusteista ja ohjelmasta sähköpostitse.

Kokenut ja hauska merimelontaopas, laadukkaat melontavarusteet.

  • Bussiyhteydet keskustasta lähtöpaikkaan

Ota mukaan vaihtovaatteet pakattuina muovipussiin siitä varalta, että kastuisit. Hieman ekstra energiaa (esim hedelmä tai suklaapatukka) ja juomavettä sekä aurinkosuojaa kannattaa myös varata mukaan.

Kysy tai tilaa

Oletko kiinnostunut siitä mitä tarjoamme, onko sinulla kysymyksiä? Ota yhteyttä tässä niin vastaamme mahdollisimman pian!

Täytä pakolliset kentät
Täytä pakolliset kentät