Aavameri

Kesäpäivä kajakissa, Turun saaristo

[ Opastettu melontaretki | 7 tuntia | Maanantaisin | Sisältää: Melontavarusteet, taitava melontaopas, retkilounas ]

Koe Turun saaristoa kajakissa! Tämä opastettu melontaretki vie sinut Turun ja Naantalin kauniiseen saaristoon. 7 tuntia EASYActivity placeÅbo (Turku), Finland
Yhden päivän melontaretki on suosittu ohjelma, jota tarjoamme joka maanantaina kesäkuun alusta elokuun loppuun päivään asti, sekä tilauksesta myös muina päivinä ryhmille. Pääset tutustumaan merimelontaharrastukseen laadukkaalla opastuksella ja saat nauttia Turun ja Naantalin hienosta ja rauhallisesta sisäsaaristosta. Retki sovitetaan osallistujille sopivaksi. Retki ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Pidämme huolen siitä, että kaikki saavat tarvittavat tiedot ja taidot hallitakseen kajakkia ja voidakseen kokea nautinnollisen päivän.
 

Päivän ohjelma

Jos tulet Saaronniemelle bussilla, käytä bussia numero 8, joka lähtee Turun puutorilta puolen tunnin välein (matka-aika 25 min). Jää bussista pois päätepysäkillä. Jos tulet autolla, aja Ruissalon päätietä, kunnes tie loppuu ja saavut isolle ilmaiselle pysäköintipaikalle.
 
Tapaamme kello 10:30 Saaronniemen rannalla kaupungin pienvenelaiturin vieressä (kartta täällä). Valitsemme sinulle sopivan kajakin ja pakkaamme varusteet kajakkeihin. Oppaamme kertoo merimelonnan perusteista rannalla ja vedessä ennen kuin lähdemme matkaan. Tämän jälkeen suunnaamme saaristoon. Reitin valitsemme osallistujien ja sään mukaan.

Retken aikana rantaudumme saareen syömään maukkaita lounaseväitä. Tauon aikana voi halutessa pulahtaa uimaan tai tutkia taukosaarta. 

 
Takaisin lähtörannalle suuntaamme niin, että oleme maissa noin kello 17:30. Bussi takaisin keskustaan lähtee puolen tunnin välein. Ennen kuin lähdet Saaronniemeltä kotiinpäin, saatat haluta vierailla Café Villa Saarossa tai nauttia Saaronniemen hienosta uimarannasta. 
 
Ilmoittaudu retkelle viimeistään retkeä edeltävänä päivänä kello 17 valitsemalla päivämäärää tästä vierestä.
'Excellent' Rating: 5 of 5
Ranked: #1 of 26 Tours in Turku
Reviews: 74

Kysy tai tilaa

Oletko kiinnostunut siitä mitä tarjoamme, onko sinulla kysymyksiä? Ota yhteyttä tässä niin vastaamme mahdollisimman pian!

Täytä pakolliset kentät
Täytä pakolliset kentät